ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
پاورپوینت مطالعه تاثیر پری بیوتیک ها و اسیدهای آلی بر روی ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی
دسته بندی | پاورپوینت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 8.491 مگا بایت |
تعداد صفحات | 25 |
پاورپوینت مطالعۀ تأثیر پری بیوتیک ها و اسیدهای آلی بر روی ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی
قسمتی از متن.................
خاصیت اسیدی همه اسیدهای آلی به گروه کربوکسیل آن (COOH) بستگی دارد. به طور کلی اسیدهای آلی قدرت اسیدیته ضعیفی داشته و به طور کامل در آب یونیزه نمیشوند، از طرفی اکثر اسیدهای آلی در محلولهای آلی، حلالیت بالایی دارند.
کربوهیدراتهای پیچیده ، غیر قابل هضم و غیر سمی هستند کهبه صورت انتخابی باعث تحریک فعالیت و متابولیسم باکتریهای مفید موجود در دستگاه گوارش شده و از این طریق باعث تعادل باکتریایی در میزبان
میشوند