پروژه پایان نامه پروپوزال سمینار

بهترین پروپوزال‌ها و پایان‌نامه‌ها و سمینارها

پروژه پایان نامه پروپوزال سمینار

بهترین پروپوزال‌ها و پایان‌نامه‌ها و سمینارها

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
حجم فایل1.314 مگا بایت
تعداد صفحات31
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دانلود فایل پاورپوینت مقایسه اثر سه نوع پربیوتیک تپاکس، اکتیوموس و ساف مانان بر عملکرد جوجه های گوشتی

قسمتی از متن..............

پربیوتیک ها عناصر غذایی یا کربوهیدرات های غیر قابل هضمی هستند که از طریق تحریک رشد یا فعال کردن یک یا تعداد محدودی از گونه های باکتریایی که در روده وجود دارند، اثرات سودمندی بر میزبان داشته و سلامتی آن را بهبود می بخشند

پربیوتیک های مانان الیگوساکاریدی در زمینه چسبیدن به عوامل بیماری زا از قبیل سالمونلا و اشرشیاکولای و دفع آن ها از روده میزبان مؤثر بوده و از طرف دیگر وضعیت طبیعی روده و نیز جمعیت میکروبی دستگاه گوارش را محافظت و در سلامت روده نیز موثر می باشند که نتیجه این عمل، رشد جمعیت میکروبی طبیعی دستگاه گوارش و عملکرد بهتر آن می باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد