ادبیات نظری تحقیق سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 30 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 62 |
ادبیات نظری تحقیق سیر، پودر سیر، اثرات تغذیه پودر سیر برای طیور در 16 صفحه در قالب ورد قابل ویرایش.
بخشی از متن :
مقدمه:
سیر (Allium sativum) (Garlic) دارای یک پیشینه طولانی در استفاده داروئی می باشد که به آن در بیشتر از 2000 سال پیش در نوشتجات طب قدیمی چین اشاره شده است. در چندین قرن پیش مصریها سیر را برای درمان بسیاری از بیماریهای رودهای بکار میبردند. آریستول و هایپورلکات (1915) به قدرت شفادهی سیر اشاره داشتند و پاستور به خواص داروئی و ضد باکتریائی سیر پی برده بود. علاوه بر خواص ضد باکتریائی آن که به خوبی مکتوب شده است ، خواص ضد قارچی، ضد پروتوزوآئی و ضد انگلی آن هم مشخص شده است (4). مطالعات اخیر بسیاری از خواص درمانی و پیشگیری کننده آنرا نشان دادند. در بسیاری از این مطالعات جیرههای با کلسترول بالا و عصارههای غلیظ شده سیر بکار رفته است.
کلمه انگلیسی Garvlic هم از Gar-Leak یا گیاه نیزهدار آنگلوساکسونها منشا گرفته است که اشاره به ساقه میلهای گلدار آن دارد(6).
تا سال 1996 حداقل 1808 مورد مطالعه علمی از جنبههای مختلف شیمیائی ، بالینی، فارماکولوژیکی و اپیدمیولوژیکی بر روی سیر انجام شده است. مطالعات فارماکولوژیکی و بالینی بر روی سیر در زمینه اثرات ضد میکروبی، اثرات ضد سرطان ، کاهش قند خون، تحریک سیستم ایمنی، اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن بوده است و بیشترین مطالعات سیر هم در زمینه اثرات آن در تنظیم چربیهای سرمی صورت گرفته است. چندین گزارش کلینیکی اثر سیر را در کاهش کلسترول در انسانها شرح دادهاند. بعضی از تحقیقات پیشنهاد کردند که روغنهای تجاری سیر ، پودر سیر و عصارههای سیر موجود تجاری ممکن است کاهش دهنده کلسترول نباشند، اگرچه دلایل این مطلب روشن نیست ولی به نظر می رسد که به این مطلب روش تهیه مکملهای سیر و پایداری ترکیبات شیمیائی و مدت مطالعه برمیگردد.نگرانیها در مورد سلامتی مصرف کننده از گوشت طیور و ارتباط بین چربی خوراک و بیماریهای عروق قلبی و توصیههای انجام شده بوسیله انجمنهایی مثل انجمن قلب آمریکا، اهمیت زیادی بر تولید گوشت کم چربی با کلسترول پائین قرار داده است ، بنابراین جای تعجب ندارد که تلاش برای کاهش چربی خوراک و مصرف کلسترول به سودمندی قابل ملاحظهی عموم مردم و رضایت آنها منتهی شود(17) در این بین اثرات سیر خوراکی بر کلسترول و چربیهای طیور و همچنین در عملکرد آنها توسط محققان مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته است.
استفادههای داروئی از سیر برای جلوگیری و درمان بیماریهای عروق قلبی و کاهش فشار خون و کلسترول و به عنوان یک عامل ضد میکروبی و عامل جلوگیری کننده از سرطان رایج می باشد. عوامل اصلی فعال تشکیل دهنده سیر چندین ترکیب حاوی سولفور است که به سرعت جذب شده انتقال یافته و متابولیزه می شوند. نتایج تعداد زیادی از آزمایشات نشان دادند که سیر غلظت کل کلسترول را در حدود 10 درصد کاهش داده و به میزان مطلوبی نسبت HDL به LDL را تغییر می دهد.
آزمایشات همچنین از موثر بودن سیر به عنوان ملایم کننده فشار خون بالا حمایت کردند و اظهار داشتند که سیر فشار خون را در حدود 7-5 درصد کاهش می دهد. همچنین سیر از تجمع پلاکتی جلوگیری می کند و فعالیت تجزیه فیبرین را تشویق می کند و لختهها را در بافتهای آسیب دیده کاهش می دهد. دادههای in vitro اثرات ضد ویروسی و ضد باکتریائی آنرا گزارش کردند ولی اینها در آزمایشات انسانی مورد ارزیابی قرار نگرفت. دادههای محلی ، مطالعات in vitro و مطالعات بر روی حیوانات نشان دادند که سیر ممکن است در جلوگیری از تشکیل بعضی تومورها کمک کند (6).
- پیشینه استفاده از سیر
سیر برای هزاران سال جهت اهداف داروئی، پخت و پز و همچنین اهداف معنوی استفاده شده است. این گیاه در بیشتر مناطق جهان میروید، از آب و هوای مدیترانهای تاسیبری. مصریان قدیم آنرا به صورت شکل رایج آن بکار می بردند. قدرت دارئی و سحرآمیز آن بر روی دیوارههای معابد قدیمی نوشته شده است.
سیر بوسیله پزشکان یونانی و همچنین در طب بقراطی و جالینوسی استفاده شده است. همچنین به عنوان یک داروی تقویت کننده نیروی جنسی استفاده میشده، به همین جهت در چین سیر غذای ممنوعه برای راهبان بودائی بوده است (6). سیر به طور سنتی برای درمان گوش درد، جذام، تقویت شنوائی اسهال شدید ، یبوست و عفونتهای انگلی و برای کاهش تب ، عفونتهای زمان جنگ و تسکین دردهای معده مورد استفاده بوده است. در طب قدیم چین سیر به a suan مشهور بوده است و به عنوان ماده گرم و تند با اثرات ویژه بر روی روده بزرگ، طحال و معده مورد توجه بوده است و از آن برای کاهش فشار خون ،درمان عفونتهای انگلی، مسمومیت غذائی و مقابله با تومورها و به عنوان ضد لخته ملایم استفاده می کردند (8 و 28) .فروشندگان گیاهان طبی عرب سیر را برای درمان دردهای شکم گاز معده کودکان، اسهال، دیابت ، عفونتهای چشم، مارگزیدگیها، شوره سر و مرض سل توصیه می کردند (25). گیاهشناسان آفریقائی سیر را برای درمان عفونتهای تنفسی و عفونتهای کرم روده ، استفاده میکردند. بسیاری از خانوادههای آفریقائی روغن سیر را برای درمان عفونتهای گوش نوزدان بکار می بردند (34). بعضی از جوامع قدیمی سیر رابه عنوان یک داروی ازدیاد قاعدگی یا عاملی برای سقط های جنینی عنوان کردند (64) . در قرن 19 پزشکان آمریکائی ، استنشاق سیر را به عنوان درمانی برای مرض سل توصیه کردند. Louis Pastear (1858) خاصیت ضد عفوکنندگی سیر را شرح داد و Albert Schweitzer آنرا برای درمان اسهال خونی در آفریقا بکار برد (72).